Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EDUCAWEB - A. LINARES, V. PEDAGOGIA I EMPRESA ´5 LLIBRES PER AFRONTAR EL MÓN DEL TREBALL´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EDUCAWEB - A. LINARES, V. PEDAGOGIA I EMPRESA "5 LLIBRES PER AFRONTAR EL MÓN DEL TREBALL"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EDUCAWEB - A. LINARES, V. PEDAGOGIA I EMPRESA "5 LLIBRES PER AFRONTAR EL MÓN DEL TREBALL"


EDUCAWEB - 23/04/2021 

Participa ALÍCIA LINARES, Vocal de Pedagogia i Empresa del COPEC.

"5 LLIBRES PER AFRONTAR EL MÓN DEL TREBALL DESPRÉS DEL COVID-19"

Amb motiu del Dia del Llibre, Educaweb ha recopilat algunes obres que t’ajudaran a conèixer millor com està canviant el mercat laboral i recursos per a aconseguir una ocupació. No te’ls perdis!

Alícia Linares Roger, vocal de Pedagogia i Empresa del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya proposa "El trabajo ya no es lo que era. Nuevas formas de trabajar, otra manera de vivir".

"El consultor i conferenciant Albert Cañigueral ofereix un mapa per a desembolicar-se en el nou entorn en el qual ens trobem. També analitza les febleses del sistema actual que, en la seva opinió, obliguen a revisar els acords socials al voltant del treball i proposa set "utopies realistes" que poden posar en pràctica tant professionals com empreses."

Data de publicació: 23/4/2021