Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES. ’’DIFICULTATS D’APRENENTATGE’’. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES. ’’DIFICULTATS D’APRENENTATGE’’.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES. ’’DIFICULTATS D’APRENENTATGE’’.


HOLA.COM 23/03/2021 LAIA PINILLA, Membre xarxa d’experts COPEC

"DIFICULTATS D’APRENENTATGE"

"La dislèxia, la discalcúlia i el TDAH són considerats crònics i, per tant, el nen haurà de seguir treballant per a superar aquestes dificultats al llarg de la vida. Amb la intervenció adequada és possible que desenvolupin tot el seu potencial, arribant a la meta que es proposin."

"És possible que els professionals que intervenen en l’abordatge de les dificultats del nen donin pautes a la família per treballar a casa aspectes específics d’acord amb el trastorn. Poden tractar-se d’activitats lúdiques (lectura en família, jocs fonètics, jocs de números, puzles...) o de potenciar la participació en activitats quotidianes (seguir una recepta de cuina, emparellar mitjons...), sempre d’una forma positiva i agradable per al nen/a."

"És important que es reforcin els seus punts forts potenciar les seves habilitats i talents, afavorint el desenvolupament d’un autoconcepte positiu que, juntament amb la intervenció específica que els ajudi a superar les seves dificultats, contribuirà a la millora de les seves relacions socials i el seu benestar emocional."

Data de publicació: 24/3/2021