Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - M.MIRALLES, MEMBRE COPEC: ´VALORAR MÉS LES CAPACITATS QUE LES DISCAPACITATS´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - M.MIRALLES, MEMBRE COPEC: "VALORAR MÉS LES CAPACITATS QUE LES DISCAPACITATS"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > SOCIAL.CAT - M.MIRALLES, MEMBRE COPEC: "VALORAR MÉS LES CAPACITATS QUE LES DISCAPACITATS"

SOCIAL.CAT - 10/02/2021 - Miriam Miralles, membre de COPEC


Soc invident, però no em destaco per aquesta característica, sinó per ser proactiva, empàtica, creativa i molt lluitadora, sabent-me adaptar a les diferents circumstàncies i limitacions que ens trobem les persones que, com jo, volem que es valorin les nostres capacitats i no la nostra dis-capacitat.

He aconseguit el repte de graduar-me en pedagogia i ara es presenta una altra gran repte incorporar-me al món del treball. Tasca gens fàcil i amb molts obstacles per vèncer, perquè les organitzacions (empreses, entitats, institucions) valoren més la meva discapacitat que les meves capacitats.

És per això que faig una crida per a poder conscienciar a les organitzacions i als que tenen responsabilitats en la contractació de professionals perquè tinguin una mirada àmplia, lluny de perjudicis, i valorin les capacitats de les persones, més enllà de les seves discapacitats.

La societat és diversa, per tant les persones també. Les organitzacions no poden quedar alienes a aquesta realitat i ha d’aportar la seva part de responsabilitat social, obrint les portes i facilitant que les persones amb diversitat funcional i sensorial, més enllà del que obligui la Llei 13/1982 (LISMI), puguin incorporar-se en un lloc de treball a igualtat de condicions que la resta de treballadors/treballadores.


Data de publicació: 10/2/2021