Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RÀDIO CIUTAT TGN - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: ´JOVENTUT EN STANDBY´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RÀDIO CIUTAT TGN - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: "JOVENTUT EN STANDBY"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > RÀDIO CIUTAT TGN  - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: "JOVENTUT EN STANDBY"

RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA 21/01/2021 - M. Concepció Torres Sabaté, presidenta Comissió de Deontologia

"Joventut en standby"


periodista Marina Pérez


Des del començament de la pandèmia s’ha parlat en diverses ocasions dels joves. La majoria de cops no de forma positiva, o a vegades també per temes relacionats amb els estudis. La COVID-19 ha fet que el nostre dia a dia hagi canviat per complet, i això també ho viu la societat més jove. Davant tot això Maria Concepció Torres, doctora en pedagogia i Presidenta de la Comissió de Deontologia del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, comenta que “és normal”. A més creu que “de situacions senzilles que en un altre context resoldrien fàcilment ara és un món”.

"jo que estic donant classes a la universitat, veig com alguns dels alumnes envien consultes que si estiguessim de forma presencial no hauria cap problema en gestionar-ho ells mateixos, però amb la distància les petites coses poden generar-los angoixa i la angoixa convertir-se en un problema, problema que es pot resoldre, segur, però les coses que presencialment no se li donaria tanta importancia, al no haver aquest contacte, genera un colapse."
Data de publicació: 21/1/2021