Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA MAÑANA - S.VILASALÓ, VOCAL LLEIDA “AMB MIRADA PEDAGÒGICA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

LA MAÑANA - S.VILASALÓ, VOCAL LLEIDA “AMB MIRADA PEDAGÒGICA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > LA MAÑANA - S.VILASALÓ, VOCAL LLEIDA “AMB MIRADA PEDAGÒGICA"

LA MAÑANA 31/01/2021 Sílvia Vilasaló, vocal de Lleida de la Junta de Govern

"Amb una mirada pedagògica"

Des de la Pedagogia i com a professionals essencials que abracem diferents àmbits (social, escola i empresa) s’ha jugat un paper clau en molts serveis, tant públics com privats. És per això que m’agradaria posar en valor, més que mai, la feina dels i les professionals de la Pedagogia i Psicopedagogia en aquests darrers mesos. 

La nostra mirada, amb la que veiem el mon i la societat, així com tots els esdeveniments que succeeixen, sempre és pedagògica.

Des de les organitzacions, on la cultura d'aprenentatge i el creixement és una de les claus per reeixir en el món empresarial, la Pedagogia és essencial per ajudar a les empreses que vulguin anar endavant en aquest món canviant i incert d'avuI. (...) En el sistema educatiu la tasca que fem els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues és fonamental i va més enllà de les aules perquè el nostre objecte d’intervenció és l’educació i les seves necessitats. (...) Al camp social, on treballem aferrissadament la pedagogia positiva per enfortir a les persones que atenem amb la finalitat de fer una atenció preventiva i de detecció per reduir situacions complexes o cròniques.

Donem, doncs, valor als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en els diferents espais professionals –al servei de la ciutadania- on desenvolupem la nostra activitat professional i vocacional, ja sigui acompanyant, recolzant, facilitant, dinamitzant o acollint, sempre des de la perspectiva d’ajudar al creixement personal, perquè som professionals que treballem amb i per a les persones.

LLEGIU L'ARTICLE SENCER:  "Amb una mirada pedagògica"

Data de publicació: 31/1/2021