Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA - ENTREVISTEM A ÀNGELS BALSELLS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA - ENTREVISTEM A ÀNGELS BALSELLS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA - ENTREVISTEM A ÀNGELS BALSELLS

El Col.legi Oficial de Pedagogia de Catalunya vetlla per posar en valor l’aportació de la Pedagogia, mitjançant l'educació, en els seus àmbits d’actuació. És per això que porta a terme accions de visibilització de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, professionals que treballen amb i per les persones al SISTEMA EDUCATIU, al SECTOR SOCIAL i a l'EMPRESA.

És així com neix AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA, en el marc de les propostes "Què ens mou al col·lectiu col·legial?", que vol donar a conèixer el bagatge i llegat de PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES que fan crèixer i enfortir la PEDAGOGIA com a generadora de canvi i oportunitats per a les persones i la comunitat.

Una iniciativa que vol donar veu a col·legues referents dins del seu àmbit, que són inspiradors/res per als PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES i pels les noves generacions de professionals de la pedagogia. Cicle d'entrevistes promogudes per la Junta de Govern aquest 2021.


Àngels Balsells, catedràtica de Pedagogia per la UDL
entrevistada per Pilar Morral, vocal de Pedagogia Social
(18/02/2021)
Jordi Riera, catedràtic d’Educació per la UdL
entrevistat per Rosa Rodríguez, presidenta
(24/01/2021)

Data de publicació: 24/1/2021