Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL MON, L.PINILLA MEMBRE XARXA EXPERTES: ´LA IL·LUSIÓ NADALENCA RESISTEIX´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EL MON, L.PINILLA MEMBRE XARXA EXPERTES: "LA IL·LUSIÓ NADALENCA RESISTEIX"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EL MON, L.PINILLA MEMBRE XARXA EXPERTES: "LA IL·LUSIÓ NADALENCA RESISTEIX"

EL MON 25/12/2020 - Laia Pinilla Monclús, membre de la Xarxa d'Expertes del COPEC

La il·lusió nadalenca resisteix en els nens en unes festes atípiques


periodista Judit Pellicer: " Parlar-ne obertament i cercar celebracions alternatives són les principals recomanacions dels experts per tractar amb els infants un Nadal marcat per la Covid"

Laia Pinilla, pedagoga membre de la Xarxa d’Expertes del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, recomana començar tenint clar que els nens no pateixen el canvi del Nadal com els adults. “ La situació pot generar inquietud en les famílies (com fer, què fer, amb qui...). Com ho viuen els infants dependrà en certa manera de com ho visquem les persones adultes. Hem de ser curosos i esperançadors des de la calma”, exposa Pinilla. Un cop relativitzem el cop que significarà per els nens els canvis en aquestes festes ens serà més fàcil parlar-ne amb els més petits, segons la pedagoga.


Data de publicació: 25/12/2020