Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BT - OFERTA DE FEINA COPEC: TÈCNIC AUXILIAR DE GESTIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

BT - OFERTA DE FEINA COPEC: TÈCNIC AUXILIAR DE GESTIÓ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > BT - OFERTA DE FEINA COPEC: TÈCNIC AUXILIAR DE GESTIÓ TÈCNIC/A AUXILIAR DE GESTIÓ

El COPEC necessita per la seva Secretaria Tècnica, una persona que tingui:

  • Perfil de gestió tècnica/administrativa/econòmica
  • Perfil ofimàtic de gestió: us avançat word i excel i aplicacions (BBDD, comptabilitat), ús de plataformes telemàtiques d’entitats públiques.

REQUISITS

  • Titulació mínima: Batxillerat o Cicle Formatiu
  • Experiència laboral.
  • Residència a Barcelona o Àrea Metropolitana.
  • Català escrit i parlat amb suficiència.
  • Obert a col·legiats/des que facin e perfil
CONDICIONS:
Contracte temporal: 6 mesos
Jornada de 30 hores (75% de la jornada setmanal)
Sou brut mensual: 1050 € (+ pagues extres)
Incorporació immediata

Interessats/des en aquesta oferta, envieu mail motivant la vostra candidatura amb el vostre Currículum a: copec.secretaria@pedagogs.cat

___________________________

Tractament de les dades del CV pel COPEC

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informem que les dades personals aportades seran tractades per COL·LEGI OFICIAL DE PEDAGOGIA DE CATALUNYA. , amb domicili a Av. Mistral, 20 bis, entresòl, 2a.  08015, Barcelona) (Responsable del Tractament).

Les dades aportades seran tractades amb l’única finalitat de fer partícip a l’interessat en el procés  de selecció de personal obert actualment en el que el candidat pugui encaixar, no podent ser utilitzades per altres finalitats. En cas de produir-se alguna modificació a les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades. No es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades, una vegada feta la selecció es procedirà a la supressió de les mateixes garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.

Així mateix, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a Av. Mistral, 20 bis, entresòl, 2a.  08015, Barcelona o enviant un correu electrònic a  proteccio.dades@pedagogs.cat , indicant el tipus de dret que vol exercir i acompanyant la seva sol·licitud amb una còpia del seu DNI o document anàleg en dret. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, també té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es).

Data de publicació: 26/7/2021