Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - R. CARO, GR PEDAGOGIA SOCIAL: ´CENTRES D´ATENCIÓ A LA INFÀNCIA...´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - R. CARO, GR PEDAGOGIA SOCIAL: "CENTRES D'ATENCIÓ A LA INFÀNCIA..."

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > SOCIAL.CAT - R. CARO, GR PEDAGOGIA SOCIAL: "CENTRES D´ATENCIÓ A LA INFÀNCIA..."

SOCIAL.CAT - Roger Caro, Grup de Recerca de Pedagogia Social del COPEC

"Els centres d’atenció a la infància, més que un esplai"

Estem orgullosos del nostre origen i de la nostra tradició, de la qual som hereus, però la nostra tasca va més enllà del lleure educatiu. Els centres d’atenció a la infància comptem amb equips multidisciplinaris i contribuïm a donar resposta de proximitat, a les necessitats socials d’infants i famílies.

Gràcies a l’acompanyament que realitzem ens convertim en referents per a moltes famílies, que en situacions de dificultat, per proximitat i disponibilitat, pensen primer a picar a la nostra porta en la recerca d’algú que les escolti, les entengui, i les acompanyi en la recerca de solucions pels seus problemes. Durant el confinament moltes famílies han acudit als seus esplais de referència, per parlar de les seves angoixes, per demanar ajuda, tant per aconseguir aliments com per poder tramitar ajudes públiques.

Per tant, els esplais ja no som només esplais, som quelcom més. Animo a tots els agents del territori implicats amb la infància (salut, escola, serveis socials, ajuntament...) que us apropeu als centres d’atenció a la infància més propers que teniu, per conèixer la feina que desenvolupem. I que us recolzeu també en nosaltres i que treballem conjuntament pel benestar de la infància del país.


Data de publicació: 6/8/2020