Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI PÚBLIC - M.V. GOMEZ, VICEPRESIDENTA: ´INCERTESA I DEBAT SOBRE EL RETORN A LES ESCOLES´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI PÚBLIC - M.V. GOMEZ, VICEPRESIDENTA: "INCERTESA I DEBAT SOBRE EL RETORN A LES ESCOLES"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI PÚBLIC - M.V. GOMEZ, VICEPRESIDENTA: "INCERTESA I DEBAT SOBRE EL RETORN A LES ESCOLES"

EL QUINZE DEL PÚBLIC 22/05/2020 - M. Victòria Gómez, vicepresidenta

Incertesa i debat sobre el retorn a les escoles - pàgines 2 i 3

“... que pedagògicament no es pot ensenyar telemàticament no és cert. Tenim una UOC, una UNED, ja hi ha molta gent que ha fet carreres i investigacions a través de les plataformes en línia. Els nens són nadius digitals i per tant n’han après moltíssim”, defensa. Així i tot, reconeix que s’ha perdut la part “més humana i més de socialització, que s’intenta fer a través de tutories grupals a partir de les pantalles, “però això no és exactament el mateix”.

“Hem d’anar cap a una educació més humanista en la qual l’alumne sigui el protagonista del seu aprenentatge”. “Potser el tema està més en les metodologies i no en les tecnologies, i a entendre els alumnes en la seva diversitat i la seva complexitat”

Data de publicació: 23/5/2020