Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ARA CRIATURES - N. PEDRÓS, XARXA EXPERTES: ´COM TRIEM LLAR D´INFANTS...?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

ARA CRIATURES - N. PEDRÓS, XARXA EXPERTES: "COM TRIEM LLAR D'INFANTS...?"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > ARA CRIATURES - N. PEDRÓS, XARXA EXPERTES: "COM TRIEM LLAR D´INFANTS...?"

ARA CRIATURES 25/04/2020 - Núria Pedrós Pons, membre de la Xarxa d'Experts/Expertes del COPEC

"Com triem llar d’infants (amb les portes obertes anul·lades)?"

“Com que anar d’una web a una altra, o d’una xarxa a una altra, és d’una facilitat i rapidesa fascinant, cal aturar-se una estona a observar i buscar amb detall el que interessa i que de vegades està massa amagat per trobar-ho a la primera, i fins i tot pot arribar a passar desapercebut”

Pel que fa a les instal·lacions... “Han d’estar ajustades al moment evolutiu dels infants de 0 a 3 i a les seves necessitats. Això vol dir que hi hagi facilitat de lliure circulació”, diu la pedagoga. Un altre factor per valorar les instal·lacions és que “els canviadors disposin d’una vidriera que quan s’està canviant els bolquers a una criatura permeti veure les altres”. A més, “la zona de descans ha de tenir espais i llits adequats, nets, ventilats i acollidors”.

“la llar d’infants ideal per a les criatures no existeix”, i és així perquè “és una escola, no una família, i no té els mateixos objectius ni responsabilitats. S’hi ha de tenir confiança plena”.


Data de publicació: 26/4/2020