Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI DE L´EDUCACIÓ - I. BAU, XARXA D´EXPERTS: ´A POC A POC I BONA LLETRA… PERÒ AMB PAS FERM!´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI DE L'EDUCACIÓ - I. BAU, XARXA D'EXPERTS: "A POC A POC I BONA LLETRA… PERÒ AMB PAS FERM!"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI DE L´EDUCACIÓ - I. BAU, XARXA D´EXPERTS: "A POC A POC I BONA LLETRA… PERÒ AMB PAS FERM!"

EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 22/04/2020 - Ignasi Bau Giménez, membre de la Xarxa d'Expers del COPEC

"A poc a poc i bona lletra… però amb pas ferm!"

"La col·laboració dels pares i mares en el procés educatiu on line ha de ser formant part d’alguna de les propostes. Per exemple, si hem de teatralitzar Sant Jordi… fem-ho amb qui tenim a casa, no? Inventem, creem… cal enviar-ho? S’ha de gravar? Ho hem de penjar a les xarxes? No cal, i la informació ens pot arribar de moltes maneres… pensem-hi també en això. Potser no és tan gran la bretxa digital si enginyem altres maneres de fer arribar la informació a les cases."

"Ara és el moment, i l’hem d’aprofitar. Pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, docents, Departament d’Educació, regidories, companyies de telefonia, editorials, organitzem-nos, (pre)ocupem-nos i ocupem-nos, treballem conjuntament, a poc a poc i bona lletra, amb pas ferm, amb idees clares, amb objectius assequibles… junts, podem fer-ho!"


Data de publicació: 24/4/2020