Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI DE TARRAGONA - COPEC: ´Els nois amb altes capacitats també necessitem ajuda´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI DE TARRAGONA - COPEC: "Els nois amb altes capacitats també necessitem ajuda"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI DE TARRAGONA - COPEC: "Els nois amb altes capacitats també necessitem ajuda"

DIARI DE TARRAGONA - Col·legi de Pedagogs de Catalunya: "Els nois amb altes capacitats també necessitem ajuda"27/02/2020

"«Tinc un alumne amb altes capacitats en l'aula. I ara què?» era el nom de la jornada organitzada per l'Associació per les Altes Capacitats de Tarragona i Terres de l’Ebre, Athena, amb el suport de la URV i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

L'associació de pares va neixer al 2018 del «neguit i desolació» de set famílies, como explica la seva presidenta, Mónica Casellas. Avui són 57 amb 66 nois.

Cuanto antes, mejor

"Mònica Fernàndez Díaz, coordinadora del Grup de Treball d'Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, se encarregava de posar el context: «Les altes capacitats engloben a un conjunt de persones que presenten característiques intel·lectuals i qualitativament superiors, de manera significativa a la majoria de la població».

Data de publicació: 27/2/2020