Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AMB EL NOU ANY, ESTRENEM NOVA WEB! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

AMB EL NOU ANY, ESTRENEM NOVA WEB!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AMB EL NOU ANY, ESTRENEM NOVA WEB!

Un repte pendent que avui s'ha fet realitat. Primer de tot s'estrena la PORTADA, porta d'entrada a aquesta finestra al món que és la web del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.  Les versions MÒBIL i TAULETA s'estan acabant i en pocs dies seran operatives.

L'interior de la web s'estarà canviant tot el gener, s'espera que estigui totalment acabat el 31 de gener, tot i que ja se sap que amb les webs, sempre hi ha serrells per acabar. Pel que demanem disculpes per les molèsties que pugui causar el procés d'actualització.

El disseny de la web aprovada en l'anterior Junta de Govern l'any 2017, s'ha actualitzat a partir del disseny d'INSERTNET INNOVA, amb seu a Amposta, que des de fa més de 10 anys és el webmàster del COPEC.

En el disseny, s'ha valorat incorporar el fons blanc seguint la línia de webs capdavanteres d'altres Col·legis Professionals.

Els colors dels títols, etiquetes i lletres, s'han elaborat a partir dels colors oficials del logotip del Col·legi de Pedagogs de Catalunya: PANTONE WARM GREY 11: Color fosc al 100% i Color clar al 60%. Les sigles COPEC, elaboradas a partir de lletres manuscrites de persones de gran rellevància per al creació del COPEC, poden tenir els colors WARM GREY 11, però tradicionalment s'ha presentat amb les lletres de diferent color i així s'ha conservat. El logotip del COPEC: acrònim i tipus de lletra i colors, van ser dissenyats per PHINEAS TAYLOR i aprovats per la I Junta del COPEC el 2002.

La web que oficialment avui s'estrena, significa un canvi important respecte l'anterior web que esperem tingui bona acollida i resulti més intuïtiva i pràctica per a navegar-hi.


Data de publicació: 2/1/2020