Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Memòria COPEC 2012 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Transparència > Memòries

Memòria COPEC 2012

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Memòria COPEC 2012

MEMÒRIA 2012


Els pedagogs i psicopedagogs en un segle XXI actiu i cada vegada més vinculat a la participació i compromís social.

L’any 2012 ha estat un any de reivindicacions però també de consolidació dels camps professionals i d’intervenció dels nostres col·legiats/des.

L’esforç de tots per mantenir el corporativisme del COPEC ha estat molt important tot i que ens queda el gran repte d’aconseguir “ser més” sobretot en quantitat, ja que la qualitat dels nostres professionals ha estat més que expressada.


Ha estat un any molt important pels espais de la seu del COPEC, uns espais que reflecteixen el treball realitzat: presentacions, assessoraments, reunions de treball, juntes, consultes, biblioteca, etc. Un espai obert als col·legiats i a les seves tasques i necessitats.

No ha mancat la participació a través dels mitjans de comunicació, com una finestra que exterioritza el nostre perfil professional. Els experts han col·laborat molt activament  en aquesta dimensió.

La visió europea dels nostres professionals també és una eina important a través de la “Federació” i a nivell estatal del “Consejo”.

Tots els projectes han fet augmentar la categoria professional dels Pedagogs/es i Psicopedagogs/es vers un futur de la nostra professió cada vegada més consolidat i necessari.

Cal felicitar a tots els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, però sobretot als col·legiats/des perquè creuen profundament en aquesta corporació que treballa constantment vers un millor futur professional i social.


M. Concepció Torres Sabaté
Secretaria
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 19/4/2013