Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI DE SABADELL - Conxi Reig, vocal JG COPEC: ´Gaudir i aprendre fora de l’escola´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI DE SABADELL - Conxi Reig, vocal JG COPEC: "Gaudir i aprendre fora de l’escola"

DIARI DE SABADELL - Conxi Reig: "Gaudir i aprendre fora de l’escola" 14/09/19

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI DE SABADELL - Conxi Reig, vocal JG COPEC: "Gaudir i aprendre fora de l’escola"Conxi Reig Sansó

Vocal Junta de Govern

Col·legi de Pedagogs de Catalunya
DIARI DE SABADELL - Conxi Reig: "Gaudir i aprendre fora de l’escola" per PJ. Armengou

“En els darrers anys hi ha hagut un boom d’extraescolars i fins i tot sembla que en determinades ocasions sigui obligatori fer-les. Però no trobo cap fonament al fet que així sigui”, opina Conxi Reig, vocal de Pedagogia i Empresa del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. 

“Si al nen li agrada i li ve de gust, llavors sí que s’ha de tenir en compte fer una extraescolar. Però l’escola no es queda curta, i en un entorn coherent i tal com està legislat el sistema educatiu català, el nen no té cap necessitat de buscar més formació fora del centre”, conclou.

“Aquestes activitats es fan fora de l’horari escolar, la llei no marca que els nens hagin d’estar en l’entorn educatiu aquest temps. Els pares han de veure si volen ser ells els qui agafen la responsabilitat d’aquests moments, o si ho destinen a una activitat” 

Data de publicació: 14/9/2019