Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com L´EDUCACIÓ VISTA DES DE LA FAMÍLIA I L´ESCOLA DE J. SARRAMONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Avantatges comercials

L'EDUCACIÓ VISTA DES DE LA FAMÍLIA I L'ESCOLA DE J. SARRAMONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis al Col·legiat > L´EDUCACIÓ VISTA DES DE LA FAMÍLIA I L´ESCOLA DE J. SARRAMONA

El Col·legi de Pedagogs ha arribat a un acord amb l’Editorial Horsori, editora del llibre "L'educació vista des de la família i l'escola" del doctor Jaume Sarramona, que fou presentat el passat 28 de maig conjuntament amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats.

Es tracta d’un llibre de soliloquis sobre les situacions educatives que es produeixen al llarg d’un curs escolar, i que afecten tant els membres d’una família, integrada pels pares, tres fills i tres avis, com els docents i directius d’un institut públic i d’una escola concertada que abasta primària i secundària obligatòria.

L’acord fet amb l’editorial permet oferir als col·legiats i col·legiades un descompte del 15% en la compra del llibre i, a més, amb l'enviament sense cost.

Els col·legiats i les col·legiades interessats/des podem contactar directament amb l’Editorial Horsori al correu: horsori@horsori.net o bé al telèfon: 931857690, indicant el número de col·legiat/ada.
Data de publicació: 26/7/2019