INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Empresa

#BIZBARCELONA19 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING 12/06/2019

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > #BIZBARCELONA19 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING 12/06/2019

Arriba la 9 edició del saló BIZBARCELONA els propers 12 i 13 de juny de 2019 al recinte de la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc). 

SOL·LICITAR CODI SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES (triar opció BizBarcelona)

PARTICIPAR AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL (triar opció BizBarcelona - Networking) 


Un esdeveniment que dona suport a l'EMPRENEDORIA i a l'actitud emprenedora, i posa a disposició solucions i l'assessorament d'experts/es en el camp de l'emprenedoria per arrencar el projecte. També acompanya les empreses en el seu creixement.

Des del Col·legi de Pedagogs, mitjançant l’Associació Intercol·legial de la qual formem part, participem per setè any consecutiu al Saló i estarem presents en l'stand de la Intercol·legial (B-242). Des de la Intercol·legial s'ha organitzat la conferència "Transformació digital i entorns personals.", a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez-Oliva, dijous 13 de juny a les 12h, al recinte firal, al pavelló 8. 

Els col·legiats i col·legiades interessats/des en assistir al BIZ ja podeu sol·licitar el vostre CODI personal sense cost (triar opció BizBarcelona) i us el farem arribar per a què podeu fer la inscripció a BizBarcelona.

Així mateix,  i després de l'èxit de les edicions anteriors, us convidem a participar al NETWORKING INTERPROFESSIONAL que es portarà a terme el 12 de juny, de 10 a 15h., adreçat a professionals col·legiats/des i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions i xarxes de treball i per això també hem convidat a participar a les entitats col·laboradores de la BORSA DE TREBALL DEL COPEC que cerquen el perfil de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues
  • Els col·legiats i col·legiades teniu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats/des i establir nous contactes professionals de qualitat en un únic espai, amb una agenda d'entrevistes personalitzada.
  • Una jornada exclusiva per a professionals col·legiats/des i empreses, dins del marc de confiança que oferim des del Col·legi de Pedagogs. 
  • Si voleu participar en les entrevistes reserveu la vostra plaça (triar opció BizBarcelona - Networking).

Us animem a participar i gaudir d'aquest esdeveniment únic. Estem a la vostra disposició per respondre a totes les qüestions que tingueu. 

Conxi Reig Sansó
Vocal Pedagogia i Empresa
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 2/5/2019