Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RECITAL PEDAGÒGIC COPEC TARRAGONA PER SANT JORDI | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

RECITAL PEDAGÒGIC COPEC TARRAGONA PER SANT JORDI

El Col·legi de Pedagogs s'uneix a la celebració de la diada de Sant Jordi a Tarragona. 

Des de la Vocalia de Tarragona, el passat 26 d'abril, vam portar a terme el Recital Pedagògic de Poesia, en el marc de la Revetlla de Sant Jordi de la Biblioteca Pública de Tarragona, amb l’objectiu de fer ressò de la cultura i llengua catalana, tot unint la pedagogia amb l’art de la poesia. 

Vam participar en l'acte organitzat pel Departament de Cultura, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, portat a terme a la Biblioteca de Tarragona i en motiu a la celebració de la diada de Sant Jordi.

El Recital Pedagògic de Poesia, amb la lectura de poemes de Joana Raspall, Olga Xirinacs, Josep Margalef i Fina Anglès, va anar a càrrec de la presidenta Rosa Rodríguez, la vocal de Tarragona Marta Fabregat, i la presidenta de la Comissió de DeontologiaM. Concepció Torres. La poesia forma part de la cultura i de l'art del nostre país, i per tant, forma part també de la pedagogia.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > RECITAL PEDAGÒGIC COPEC TARRAGONA PER SANT JORDI Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > RECITAL PEDAGÒGIC COPEC TARRAGONA PER SANT JORDI

Un acte de Sant Jordi cultural, carregat de talent, art i habilitat, on vam gaudir de música en directe, a càrrec del conservatori de Tarragona, representació d'escenes de teatre, per part d'Amanida Teatre de Tarragona, entre d'altres. 

Des del Col·legi de Pedagogs volem agrair a la Biblioteca de Tarragona la invitació a aquest acte, que esperem amb ganes poder repetir l'any vinent.


Data de publicació: 29/4/2019