INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Empresa

PÍNDOLA PEDAGÒGICA "PEDAGOGIA A L'EMPRESA: EXPERIÈNCIES DE TRANSFERÈNCIA"

PÍNDOLA PEDAGÒGICA A COPEC BARCELONA

PEDAGOGIA A L'EMPRESA: EXPERIÈNCIES DE TRANSFERÈNCIA


La Vocalia de Pedagogia i Empresa us convida a la Píndola Pedagògica "Pedagogia a l'Empresa: Experiències de transferència" el proper 15 de maig de 18 a 20 hores a COPEC BARCELONA. 

PRESENTACIÓ 

La pedagogia en les empreses és una gran desconeguda, tant per part dels que contracten com per part dels professionals de la pedagogia. Tanmateix la pedagogia en les empreses aporta la mirada pedagògica des d'on abordar el capital humà des del talent, el clima, la comunicació, les relacions, la qualitat, la transferència de coneixement...

Està adreçada a titulats i estudiants en pedagogia i/o psicopedagogia que treballin en l'empresa o que estiguin interessats/des en debatre el rol del pedagog/a i del psicopedagog/a en les organitzacions.

OBJECTIU

Aquest píndola pedagògica té per objectiu identificar, visibilitzar i donar a conèixer la vàlua del pedagog/a i del psicopedagog/a en les empreses.

CONTINGUT

La sessió es farà mitjançant un diàleg entre 3 pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que treballen en l'empresa, des d'on s'abordarà:

  • Funcions i Perfil del pedagog/a, psicopedagog/a en l'empresa
  • Diferència entre el pedagog/a o psicopedagog/a que treballa a l'empresa en relació al pedagog/a més clàssic. 

PONENTS

  • Magda Vila Figareda, pedagoga, responsable de Comunicació i Formació de la Gerència de Serveis Comuns de la Generalitat de Girona i professora associada de Pedagogia a la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG.
  • Rubén Gómez Cid-Fuentes, pedagog, màster en Recursos Humans, tècnic de RH a Volkswagen Group Services, especialista en selecció.
  • Albert Adam Morell, pedagog (especialitat Pedagogia Social), postgrau en Formació i Desenvolupament del Capital Humà, cap de la Unitat de Desenvolupament Professional de la Gerència Territorial del Camp de Tarragona de l'Institut Català de la Salut i professor col·laborador al màster de RH de la URL.
  • Conxi Reig Sansó, pedagoga i logopeda, vocal de Pedagogia i Empresa, professora de la Facultat d'Educació de la UB.

DATA, HORARI I LLOC

  • Dimecres 15 de maig de 2019, de 18:00h. a 20:00h., a la seu de COPEC BARCELONA - Avda. Mistral, 20Bis, ent. 2a 08015 Barcelona -.


Us volem recordar que tot i que aquesta activitat no tingui cost, no implica que no tingui valor. Des del Col·legi de Pedagogs hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que us demanem que si us hi apunteu però finalment no podeu venir, ens podeu avisar. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

ORGANITZA

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > PÍNDOLA PEDAGÒGICA "PEDAGOGIA A L´EMPRESA: EXPERIÈNCIES DE TRANSFERÈNCIA" Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > PÍNDOLA PEDAGÒGICA "PEDAGOGIA A L´EMPRESA: EXPERIÈNCIES DE TRANSFERÈNCIA"

Més informació: formacio@pedagogs.cat

Data de publicació: 23/4/2019