Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I LÀD CÚIG | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I LÀD CÚIG

 

 

ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I A LÀD CÚIG

 

 
El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i l'IES Miquel Biada.

L’acte va comptar amb la presència de la professora de música de l’IES Miquel Biada i directora d’ambdues formacions musicals, Rosa Conesa, els alumnes i components de l’orquestra IES Miquel Biada i una representació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), encapçalada pel seu president, Josep Maria Elias.

 

El president del COPEC, va agrair l'esforç que va suposar la col·laboració d'ambdós grups musicals, fent especial esment a la tasca prèvia de treball, assajos i desplaçament, que va comportar, tant pels joves músics com per la seva directora, i pares, oferir els moments musicals que varen amenitzar les IV Jornades, i que en paraules de Montse Musellas, representant del COPEC a Girona, fou “música per a ser sentida, però no escoltada”

 

El president del COPEC va encoratjar a seguir amb la tasca pedagògica que, mitjançant, la música, estava portant a terme, des de feia 10 anys, Rosa Conesa.

 

 

A cada component, en Josep Maria Elias, va entregar un Certificat de reconeixement, del COPEC. Lliurant, també, una placa commemorativa i d’agraïment a cada formació musical, que varen ser recollides per Rosa Conesa

 

Amb aquest acte, el Col·legi de Pedagogs ha volgut deixar palès el seu agraïment als joves músics, i a la seva directora, la participació a les jornades i el desig de seguir trobant camins de col·laboració futurs.

És la música una eina pedagògica de gran valor, tal com ens indica en la presentació del seu projecte, l’IES Miquel Biada, permet abastar objectius educatius més enllà de l’aspecte creatiu i artístic: (...) volem donar a conèixer la cultura i costums catalanes. Essent conscients que la música és un vehicle d’idees, conceptes i valors, de caràcter universal . Tal com ens deia Lipovestky, en la seva conferència, cal canalitzar les passions cap l’art, dotant així als infants i joves d’eines i estratègies que els permeti fer front a l’hedonisme i explorar les seves potencialitats humanes.


 

PRESENTACIÓ  DE  LES  FORMACIONS  MUSICALS

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I LÀD CÚIG

 

L’orquestra de l’IES Miquel Biada, i el grup musical Làd Cúig, varen delectar als assistents de les IV JORNADES DEL COPEC, interpretant peces musicals, de gran qualitat artística, sota la direcció de la seva directora Rosa Conesa.

 

 

 

 

 

Orquestra de l’IES MIQUEL BIADA, de Mataró, van actuar divendres dia 23/11/07

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I LÀD CÚIGHéctor Gonzàlez, Maria Tuneu, Victor Torres, Toni Blanch, Judit Garriga, Roger Garriga, Irene Chiva, Maria Riera, Marc Grau, Agnès Chiva, Júlia Albert, Sandra Gómez, Aitana Soler, Enric Ventura, Xavier del Hoyo, Flàbia Camacho, Anna Grau i Armando Erenas.

 

L’orquestra de l’IES Miquel Biada va néixer l’any 1998 amb l’objectiu de formar i potenciar l’esperit musical entre tots aquells joves que, per motius diversos, no han pogut accedir a estudis musicals en escoles de música. L’institut és un punt de trobada de molts joves i, per tant, és també un lloc de trobada d’inquietuds, aficions i desitjos molt diversos, essent aquí on el professorat ha de saber reconduir-los.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > ACTE DE RECONEIXEMENT A L’IES MIQUEL BIADA I LÀD CÚIG

 

 

 

          Projecte educatiu de l’orquestra >>>

          Peces musicals de l’orquestra (entrada visitant) >>>

 

 

 

 

 


  

Grup musical Làd Cúig, d’Arenys de Munt, van actuar dissabte 24/11/07

Martí Barri (piano), Yaron Hurter (bateria) , Albert Escrig (saxo) i Carles Escrig (acordió cromàtic).

Làd Cüig, nom d’origen gaèlic, va nèixer fa 3 anys, amb l’objectiu de fomentar la música entre nois i noies d’entre 8 i 9 anys, amb interessos musicals. La funció de la seva Directora és vehicular-los amb la selecció de partitures i els assajos.

 

Els concerts que han realitzat fins ara són 12ª i 13ª "Mostra instrumental de Sant Estanislau de Kotska" i a la festa del Dia Internacional de la Música.