Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com XI LLIURAMENT PREMIS EDUCAWEB D´ORIENTACIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

XI LLIURAMENT PREMIS EDUCAWEB D'ORIENTACIÓ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > XI LLIURAMENT PREMIS EDUCAWEB D´ORIENTACIÓ Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > XI LLIURAMENT PREMIS EDUCAWEB D´ORIENTACIÓ

A finals de novembre es va fer el lliurament del PREMIS EDUCAWEB D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL, des de la 10a edició el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) n'és entitat patrocinadora, fruit del CONVENI signat entre EDUCAWEB i COPEC el juliol del 2017. Conveni que té com a objectiu col·laborar plegats envers l'orientació i la pedagogia amb accions de col·laboració com va ser la I JORNADA DE PEDAGOGIA UNIVERSITATS-COPEC i les V JORNADES D'ALTES CAPACITATS.

En aquesta 11a edició dels PREMIS EDUCAWEB es van premiar iniciatives innovadores i projectes consolidats d'alt nivell de contingut i impacte. En aquesta ocasió, per part del COPEC, van assistir a l'acte Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola i Rosa Rodríguez, presidenta, qui va fer el lliurament del Premi d'Orientació individual que va recaure en  Jesús Vicente Barberá Blasco, professor del CIPFP Ausiàs March de València, pel projecte "5W1H: Cap al meu futur professional", un programa d'orientació basat en les TIC per acompanyar l'alumnat de Formació Professional en la presa de decisions.

Des del COPEC es valora molt positivament aquesta col·laboració amb EDUCAWEB perquè a ambdues entitats els uneix l'aposta per l'ORIENTACIÓ a llarg de la vida a la que tothom hi ha de tenir accés. Una ORIENTACIÓ duta a terme per professionals experts i expertes, com ho són els pedagogs/gues i els psicopedagogs/gues.


Data de publicació: 10/12/2018