Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CdP: V JORNADA ALTES CAPACITATS: ´LA DIVERSITAT DINS L´ALTA CAPACITAT´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

CdP: V JORNADA ALTES CAPACITATS: "LA DIVERSITAT DINS L'ALTA CAPACITAT"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Jornades > CdP: V JORNADA ALTES CAPACITATS: "LA DIVERSITAT DINS L´ALTA CAPACITAT" 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Jornades > CdP: V JORNADA ALTES CAPACITATS: "LA DIVERSITAT DINS L´ALTA CAPACITAT"

CONVOCATÒRIA DE PREMSA


V JORNADES SOBRE ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS: "LA DIVERSITAT DINS DE  L'ALTA CAPACITAT" 

  • El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) organitzen la V Jornada d'Altes Capacitats. 
  • Coordinada conjuntament des del Grup de Recerca d'Altes Capacitats del COPEC i el Grup de Treball d'Altes Capacitats del COPC.
  • La diversitat en l'alta capacitat és el tema central de la Jornada. 
  • Punt de trobada i formació per a totes aquelles persones interessades en les altes capacitats: professionals de la pedagogia, psicopedagogia, psicologia, docència, educació... i famílies. 

DATA: dissabte 24 de novembre de 2018
LLOC: ATENEU BARCELONÈS - Sala Oriol Bohigas - C/ Canuda, 6 – 08002 Barcelona

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitzem la cinquena edició de la Jornada d’Altes Capacitats, sobre "La Diversitat dins de l'Alta Capacitat", que tindrà lloc demà 24 de novembre, a partir de les 9h, a la Sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès.

En aquesta ocasió, la Jornada es focalitza en les diferències entre les persones que poden incloure's en el col·lectiu de les altes capacitats, tant en les característiques personals com en les necessitats d'atenció i d'intervenció que els calen. L'objectiu clau és contribuir a desmitificar el significat d'aquesta etiqueta i ajudar a ajustar-lo a la realitat d'aquests alumnes, una realitat que és diversa, rica i complexa. 

Comptarem amb ponències sobre ALTA CAPACITAT I GÈNERE a càrrec de Rosabel Rodríguez, doctora en psicopedagogia per la UIB i sobre el MODEL TALENT SEARCH, per Javier Tourón, vicerector d'Innovació i Desenvolupament Educatiu a la UNIR. 

També amb dues taules rodones: una de TIPOLOGIES D'ALTES CAPACITATS, on intervindrà Antoni Castelló, doctor en psicologia, amb EL MODEL DE TALENTS; l'altra sobre LA DOBLE EXCEPCIONALITAT EN ALTA CAPACITAT. A les dues hi participaran diferents membres del Grup de Treball i del Grup de Recerca d'Altes Capacitats del COPC i del COPEC. Seguidament hi haurà testimonis de persones amb alta capacitat que compartiran amb els assistents la seva experiència personal.Més informació:  

Àngela Carrasco -  jornada@pedagogs.cat  - 609 403 879 -   #JornadaAC18


[+] Programa-Díptic V Jornades Altes Capacitats

Data de publicació: 23/11/2018