Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - Roger Caro, Membre GRPS: ´Drets dels infants: paternalisme vs. participació´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - Roger Caro, Membre GRPS: "Drets dels infants: paternalisme vs. participació"

SOCIAL.CAT - Roger Caro: "Drets dels infants: paternalisme vs. participació" 16/11/2018

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > SOCIAL.CAT - Roger Caro, Membre GRPS: "Drets dels infants: paternalisme vs. participació"
Roger Caro Pérez
Membre Grup de Recerca Pedagogia Social


SOCIAL.CAT - Roger Caro: "Drets dels infants: paternalisme vs. participació"

"Dia a dia trobem milers d’exemples de com el proteccionisme impera sobre la participació d’infants i joves: en la construcció i gestió dels espais públics, elaboració de plans d’infància locals, elaboració de programacions d’activitats adreçats a infants i joves... Espais de participació generats per a persones adultes, on participen i prenen decisions les mateixes persones adultes, tot i que aquestes decisions afectin a infants i joves."

"El col·lectiu de pedagogs i pedagogues treballem per tal de generar espais per a la participació de la infància, l’adolescència i la joventut. Espais que no només els permeti participar, si no que propiciïn que puguin donar la seva veu i aquesta pugui influir en la presa de decisions, generant les condicions òptimes per a la seva participació en aquells assumptes que afectin als seus drets i els seus interessos."


Data de publicació: 16/11/2018