Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com GUÍA MASTERS - Rosa Rodríguez, presidenta: ´La pedagogia està en constant moviment´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

GUÍA MASTERS - Rosa Rodríguez, presidenta: "La pedagogia està en constant moviment"

GUÍA MASTERS - Rosa Rodríguez: "La pedagogia està en constant moviment" 10/2018

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > GUÍA MASTERS - Rosa Rodríguez, presidenta: "La pedagogia està en constant moviment"Rosa Rodríguez Gascons

Presidenta

Col·legi de Pedagogs de CatalunyaGUÍA MASTERS - Rosa Rodríguez: "La pedagogia està en constant moviment" 

"La Comunitat Educativa ha superat la identificació EDUCACIÓ I ESCOLA. La pedagogia defensa l'educació més enllà de l'horari lectiu, d'espai i temps. En aquest sentit la pedagogia està compromesa amb l'educació al llarg de la vida i els seus àmbits de desenvolupament. És així com a pedagog@s i psicopedagog@s estan implicats amb l'educació: a l'escola, a la família, a la comunitat i a la societat. 

Els àmbits educatius pels quals la pedagogia aposta, són: atenció a la diversitat y la inclusió, aprenentatge al llarg i ample de la vida, l'atenció social, família i criança, educació en l'oci i lleure, participació comunitària, aprendre a aprendre en una societat canviant, innovació pedagògica, i, més incipient, la neuropedagogia. 

La pedagogia, ciència de l'educació, està en constant moviment i en consequència l'educació també. El canvi de paradigma pedagògic es construeix dia a dia i els professionals de la pedagogia i de l'educació són part activa d'aquesta construcció."


Data de publicació: 4/11/2018