Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COMPETÈNCIES BÀSIQUES I CURRÍCULUM DE J. SARRAMONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Observatori professió > Fons Documental

COMPETÈNCIES BÀSIQUES I CURRÍCULUM DE J. SARRAMONA

El nostre Col·legi ha arribat a un acord amb l’Editorial Horsori, editora dels dos volums següents escrits pel doctor Jaume Sarramona.

  • Competències bàsiques i currículum, vol I
  • Competències bàsiques i currículum, vol II

Aquestes publicacions recullen les competències bàsiques vigents en l’actual currículum competencial de Catalunya en tots i cadascun dels àmbits i matèries que el composen, de manera que constitueixen una valuosa eina per al centres i docents, a l’hora de programar la docència i avaluar els aprenentatges. El seu autor ha estat el coordinador de tots els equips que han treballat en el desplegament de les competències bàsiques del nostre currículum.

L’acord fet amb l’editorial permet oferir als col·legiats i col·legiades els dos volums amb un important descompte, de manera que el seu preu és de 20 € per ambdós volums.

Els col·legiats i les col·legiades interessats/des podem contactar directament amb l’Editorial Horsori al correu: horsori@horsori.net o bé al telèfon: 931857690, indicant el número de col·legiat/ada.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis al Col·legiat > COMPETÈNCIES BÀSIQUES I CURRÍCULUM DE J. SARRAMONA

Data de publicació: 26/10/2018