Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres: ´El 20% dels joves visita contingut ‘dur’ a internet´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres: "El 20% dels joves visita contingut ‘dur'a internet"

DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres: "El 20% dels joves visita contingut ‘dur'a internet" 14/10/2018

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres: "El 20% dels joves visita contingut ‘dur’ a internet"


M. Concepció Torres Sabaté

Presidenta Comissió de Deontologia
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres: "El 20% dels joves visita contingut ‘dur'a internet"

"Segons la responsable dels estudis de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l’Educació de la URV i presidenta de la Comissió de Deontologia del Col·legi de Pedagogs, Maria Concepció Torres, l'informe posa en relleu la necessitat de «posar algún filtre» a l'accesibilitat que tenen els joves a internet. «Es tracta d'un tema nou, que no està regulat. Les famílies han de poder controlar quines pàgines i durant quanta estona es visiten». En aquest sentit, lamenta que «no existeix una edad mínima per visitar pàgines. Potser s'hauria de controlar amb el DNI». Tanmateix, recorda que «avui día, quan un jove solament té cinc anys ja ha vist moltes accions de violència, ja sigui a la televisió o a internet. E tracta d'una problemàtica transversal que ha de controlar-se en el futuro». "


Data de publicació: 14/10/2018