Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com V JORNADA D´ALTES CAPACITATS 24/11/2018 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Altes capacitats i Atenció a la diversitat

V JORNADA D'ALTES CAPACITATS 24/11/2018

Des del GRUP DE RECERCA D'ALTES CAPACITATS (GRAC) del COPEC ja portem molts anys fent recerca i organitzant activitats, xerrades i jornades per donar més visibilitat als infants i joves amb altes capacitats per tal d'aconseguir una millor atenció a aquest alumnat, especialment en l'àmbit educatiu.

Aquest any portem a terme la V JORNADA D'ALTES CAPACITATS, coordinada conjuntament amb el Col·legi de Psicologia de Catalunya, que s'enfocarà en les diferències que trobem entre les persones que pensem poden formar part d'aquest col·lectiu, diferències que existeixen tant en les característiques personals com en les necessitats d'atenció i d'intervenció que precisen. L'objectiu és contribuir a desmitificar el significat d'aquesta etiqueta i ajudar a ajustar-la a la realitat d'aquests alumnes, una realitat que és diversa, rica i complexa.

Així doncs, aquesta cinquena edició, reconegudes pel Departament d'Ensenyament com a Formació del Professorat, tindrà com a tema central la Diversitat dins de l'Alta Capacitat, on participaran diversos professionals rellevants en l'àmbit de les altes capacitats dins el panorama nacional, com també membres del GRAC del COPEC i GTAC del COPC, sempre en continua recerca.

Esperant doncs que el tema sigui del vostre interès, podeu veure el PROGRAMA de la jornada i fer les vostres INSCRIPCIONS en aquest enllaç: https://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=3885&i=ca

Us esperem el proper dissabte 24 de novembre a la sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès.Mónica Fernández
Coordinadora
Grup de Recerca d'Altes Capacitats
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
Data de publicació: 24/10/2018