Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRESENTACIÓ DE LES VOCALS DE GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

PRESENTACIÓ DE LES VOCALS DE GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA

Els dies 27, 28 i 29 de novembre es van dur a terme les presentacions de les noves vocals del Col·legi de Pedagogs arreu de Catalunya: Susagna Riera, vocal a Girona, Sílvia Vilasaló, vocal a Lleida i Marta Fabregat, vocal a Tarragona.

Un total de 40 persones van participar en aquestes trobades territorials, entre les quals es trobaven col·legiats i col·legiades, vocals antecessors i representants d’entitats, que van poder compartir impressions, inquietuds, projectes i idees... en un entorn amè, distès i natural, on es van generar bones sinergies i propostes de col·laboració. També hi ha haver la representació institucional , en el cas de COPEC GIRONA, la presidenta Rosa Rodríguez, a COPEC LLEIDA, la vicepresidenta Victòria Gómez  i a COPEC-TARRAGONA, la presidenta de la Comissió de Deontologia M. Concepció Torres.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > PRESENTACIÓ DE LES VOCALS DE GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > PRESENTACIÓ DE LES VOCALS DE GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > PRESENTACIÓ DE LES VOCALS DE GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA
Aquestes foren les primeres activitats -d'altres previstes- d'aquest curs col·legial, que van complir amb el seu objectiu principal: propiciar un espai de trobada per entrar en contacte amb el col·lectiu col·legial i amb els/les professionals i estudiants de l’àmbit de la pedagogia i psicopedagogia de Tarragona, Lleida i Girona.

En les trobades es va fer palès l’agraïment de les vocals cap a la Junta de Govern per la confiança i també pel traspàs i feina feta pels antecessors.


Susagna Riera, va començar la seva presentació del 27/11 agraint l'acolliment de COPEC-GIRONA per part del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) des de gener de 2016, en les seves instal·lacions de Girona. Riera va posar l'ènfasi en el "què fem? com ho fem? I per a què ho fem?", convidant a crear noves estratègies de participació i creació de coneixement pedagògic a COPEC GIRONA, per "crèixer com a COPEC-GIRONA amb la il·lusió d’arribar a ser tants col·legiats i col·legiades com a Tarragona".


Per la seva banda, Sílvia Vilasaló que feu la presentació el 28/11, va fer esment a la importància de tenir la seu de COPEC-LLEIDA a la Confederació d’Empreses de Lleida (COELL) des de novembre de 2016. Vilasaló proposà "noves accions formatives per als professionals de la pedagogia i psicopedagogia i també col·laboració amb entitats afins per tal de sumar sinergies i treballar conjuntament".


En la presentació del passat 29/11, Marta Fabregat va recordar que Òmnium Cultural del Tarragonès acull la de COPEC-TARRAGONA des del 2010. Fabregat va destacar la importància de fer-nos presents arreu compartint projectes i propostes animant al col·lectiu col·legial a participar activament: "si compartim, creixem i ens fem presents en tots els àmbits d’intervenció de la pedagogia i psicopedagogia."


Susagna, Sílvia i Marta, van fer una crida a la participació, convidant a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues del territori a anar a les seus i participar, per compartir plegats la professió i fer més gran el COPECi la PEDAGOGIA arreu de Catalunya.___________________________________________________

Benvolgudes i benvolguts col·legiats/des i pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de les comarques gironines, lleidatanes i tarragonines, 

Des del passat juliol, que va prendre possessió la V Junta del Col·legi de Pedagogs, vam començar a plantejar les diferents accions per aquesta nova etapa, com a vocals de les delegacions del COPEC, arreu del territori català.

Pel que una de les primeres accions que volem portar a terme i que ens fa especial il·lusió comunicar-vos, és la presentació del COPEC i de les noves VOCALS, a les seus del COPEC a Girona, Lleida i Tarragona.

Com sabeu un dels principals objectius del col·legi és oferir una millor atenció als col·legiats/des i apropar el COPEC, en la mesura que sigui possible, a tots els indrets del país i disposar d'un espai de trobada i per això ens agradarà fer-ho a les nostres/vostres seus i així poder conèixer-nos personalment.

Les dates de les presentacions previstes són les següents:

Volem agrair la confiança que ens ha donat la Presidenta i tota la Junta i també agraïm la gran feina que han fet els/les nostres vocals antecessors. 

Aprofitem per recordar que l'atenció col·legial a les seus es va reemprendre a mitjan de setembre i és de 15:30 a 18:30h a cada una de les seus. (https://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=182&i=ca&c=118)

Esperem saludar-vos personalment i compartir impressions, inquietuds, projectes i idees...

Sílvia Vilasaló, Vocal de Lleida
Marta Fabregat, Vocal de Tarragona 
Susagna Riera, Vocal de Girona 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

20 d'octubre de 2018
_____________________________________________________


Data de publicació: 3/12/2018