Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ADHESIÓ COPEC CONGRÉS PARTICIPATIU CATALUNYA I FUTUR | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

ADHESIÓ COPEC CONGRÉS PARTICIPATIU CATALUNYA I FUTUR

El passat 22 d'octubre, el Col·legi de Pedagogs i el Col·legi de Doctors i Llicenciats vam organitzar l'acte de presentació de les conclusions del Congrés Participatiu Catalunya i Futur sobre el sistema Educatiu - Universitats - Recerca. Es va comptar amb el suport del Col·legi de Treball Social.

La Josefina Cambra, degana del CDL i la Rosa Rodríguez, presidenta del COPEC, van donar la benvinguda a l'acte. 

La Rosa Rodríguez, en el seu parlament, va contextualitzar el treball fet fins ara, com a punt de partida per al debat participatiu, tot destacant com es vol abordar l’EDUCACIÓ, des de totes les perspectives, abastant l’infància i l'adolescència, en un sistema educatiu de 0 a 18 anys. Parlant d'una educació que revolucioni i capgiri el que coneixem i que sigui universal, equitativa, de qualitat, integral i inclusiva. També d'una educació fora de l’escola, de formació al llarg de vida, de governança, de finançament, de formació docent, d’avaluació... 

El Josep Ferrer, president de l'Associació d'Exrectors i Vicepresident 4t del Congrés, seguidament va presentar el Congrés Participatiu Catalunya i Futur i les ponències van ser a càrrec de
  • SISTEMA EDUCATIU, Adelina Escandell, presidenta de la Fundació l'Alternativa
  • UNIVERSITATS, Violeta Quiroga, directora de l'Escola de Treball Social de la UB
  • RECERCA, Josep Amat, catedràtic emèrit de la UPC

Durant el passat 2017 es va consolidar el grup de l’àmbit EDUCACIÓ que enguany s'ha entomat i s'ha passat a formar part del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, en el qual ens adherim, per acord de Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs (27 d'octubre), després de la seva presentació oficial al COPEC. EL Congrés té l'objectiu de portar a terme el II CONGRÉS DE CULTURA CATALANA. 

Volem aprofitar per agrair la proposta al Col·legi de Doctors i Llicenciats de fer conjuntament la presentació de Conclusions i també per poder formar part d'aquest projecte tant interessant i engrescador. Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > ADHESIÓ COPEC CONGRÉS PARTICIPATIU CATALUNYA I FUTUR

El proper dilluns 22 d'octubre es presentaran les conclusions finals del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, de la fase d'experts dels àmbits: Sistema Educatiu, Universitat i Recerca, que pertanyen a l'àrea 'Una societat cohesionada'. 

Acte que organitzem conjuntament entre el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències (CDL) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), amb el suport del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT)

La benvinguda anirà a càrrec de la Josefina Cambra, degana del CDL i de la Rosa Rodríguez, la presidenta del COPEC. Seguidament, la presentació del Congrés Participatiu Catalunya i Futur la farà el Josep Ferrer, president de l'Associació d'Exrectors i Vicepresident 4t del Congrés. 

Les conclusions les portaran a terme: del Sistema Educatiu, l'Adelina Escandell, presidenta de la Fundació l'Alternativa, d'Universitat, la Violeta Quiroga, directora de l'Escola de Treball Social de la UB, i de Recerca, el Josep Amat, catedràtic emèrit de la UPC.
  • Data i horari: el 22 d’octubre de 2018, de 19 a 20:3
  • Lloc: a la seu del CDL, Rambla de Catalunya 8, de Barcelona
  • Confirmar assistència a: info@futurcat.cat

[+] Descarrega la invitació

Data de publicació: 7/11/2018