Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL DIARI DE L´EDUCACIÓ - J. Sarramona, Dr. en Pedagogia: ´Autonomia i qualitat de l’educació´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EL DIARI DE L'EDUCACIÓ - J. Sarramona, Dr. en Pedagogia: "Autonomia i qualitat de l’educació"

EL DIARI DE L'EDUCACIÓ - J. Sarramona: "Autonomia i qualitat de l’educació" 14/10/2018

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EL DIARI DE L´EDUCACIÓ - J. Sarramona, Dr. en Pedagogia: "Autonomia i qualitat de l’educació"   
Jaume Sarramona
Doctor en Pedagogia i Catedràtic emèrit de la UAB
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


EL DIARI DE L'EDUCACIÓ - J. Sarramona: "Autonomia i qualitat de l’educació" 

"Resulta adequada la proposta de reivindicar un concepte de qualitat educativa que abasti diverses dimensions fonamentals de l’educació: èxits instructius alhora que resultats morals, obtenir els màxims rendiments de tots i cadascun dels educands, així com dels recursos materials i humans disponibles, i actitud de superació constant per a tots els membres de la comunitat educativa."

"La necessària llibertat d’acció del professorat té com a límit la pròpia deontologia professional i l’estat del desenvolupament científic i tècnic de la professió, a més de l’experiència i reflexió personals."

"L’autonomia escolar es vincula directament amb la millora de la qualitat de l’educació, en especial quan es tracta de l’autonomia pedagògica. Algunes dades avalen aquesta vinculació entre autonomia i qualitat de l’educació. En l’informe PISA corresponent a l’avaluació del 2009, igual que en els anteriors, es presenta un apartat on s’analitza el nivell d’autonomia dels centres escolars dels països participants."


Data de publicació: 14/10/2018