Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El PUNT AVUI - Jordi Puig: ´Amb les colònies eduquem un futur adult amb una sèrie de valors´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

El PUNT AVUI - Jordi Puig: "Amb les colònies eduquem un futur adult amb una sèrie de valors"

El PUNT AVUI - Jordi Puig: "Amb les colònies eduquem un futur adult amb una sèrie de valors" - 25/9/18

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > El PUNT AVUI - Jordi Puig: "Amb les colònies eduquem un futur adult amb una sèrie de valors"
Jordi Puig Voltas

President del Consell Social

Col·legi de Pedagogs de Catalunya
El PUNT AVUI - Jordi Puig: "Amb les colònies eduquem un futur adult amb una sèrie de valors" per Rosa M. Bravo

"A Catalunya les colònies van començar en els anys trenta, l’època daurada de l’educació, quan una sèrie de pedagogs i mestres van impulsar que les persones sortissin del centre educatiu i descobrissin el món. Sortir de colònies és potser el primer enfrontament dels infants davant d’una independència pròpia. Es troben, a més, en un medi natural o cultural diferents, on la informació no ve donada pels llibres sinó per un medi natural. Amb això estem educant un nou ciutadà que esdevindrà un adult amb una sèrie d’aprenentatges i valors. De vegades compliquem massa la situació, amb les activitats, amb poc temps lliure. Abans estàvem de colònies un mes i mig sense la televisió engegada cap dia."

Data de publicació: 25/9/2018