Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NdP: PRESA DE POSSESSIÓ DE LA V JUNTA DE GOVERN DEL COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

NdP: PRESA DE POSSESSIÓ DE LA V JUNTA DE GOVERN DEL COPEC

PRESA DE POSSESSIÓ DE LA V JUNTA DE GOVERN DEL COPEC

 

Barcelona, 18 de juliol de 2018

  • Dissabte tingué lloc la sessió constitutiva de PRESA DE POSSESSIÓ de la V Junta del nostre Col·legi (2018-2022).
  • Es van emfatitzar els objectius programats, orientats al desenvolupament i millora del COPEC i de la professió PEDAGÒGICA.
  • Les vocalies professionals canvien de nom i doten de més identitat a la PEDAGOGIA i llurs CONTEXTOS PROFESSIONALS: Pedagogia i Escola, Pedagogia Social, Pedagogia i Empresa.
  • Compromís: “Portar a bon port el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i defensar, promoure, fer créixer i posar en valor a la pedagogia i als pedagogs/gues i als psicopedagogs/gues.”


El passat dissabte 14 de juliol, es va dur a terme l'acte de presa de possessió de la V JUNTA DE GOVERN del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, electe el 15 de juny, pel proper període 2018-2022. 


Ha estat aquesta la primera trobada del nou equip en la qual es van emfatitzar els objectius programats i orientats tots ells al desenvolupament i millora de les prestacions i de la presència del COL·LEGI en relació als col·legiats i col·legiades i a la professió PEDAGÒGICA en sí mateixa: augmentar la participació col·legial, consolidar el segell editorial del Col·legi, mantenir i promoure les relacions amb institucions i entitats, promoure i ampliar els serveis del Col·legi, enfortir els espais professionals del pedagog/a i del psicopedagog/a, són alguns d’ells.


A la sessió va estar present el record i homenatge a totes les persones que han fet possible que estiguem on ara som. En paraules de la nostra presidenta: “hem arribat fins aquí perquè abans de nosaltres van ser-hi pedagogs i pedagogues i psicopedagogs i psicopedagogues compromesos que van apostar i contribuir per a la PEDAGOGIA i per al COPEC”. Es feu palès l'agraïment a l'aportació dels antecessors en els òrgans col·legials així com la de les persones que han coordinat els Grups de Recerca o participant activament en ells, la Xarxa d’Experts i l'staff tècnic-administratiu.


Va haver-hi acord en el canvi de denominació, ja anunciat, de les vocalies professionals del Col·legi que passen a dir-se, respectivament, Vocalia de Pedagogia i Escola, Vocalia de Pedagogia Social, Vocalia de Pedagogia i Empresa. Canvi que vol dotar de més identitat a la PEDAGOGIA i els seus contextos d’exercici professional.


També tingué lloc una consideració en perspectiva als diversos esdeveniments que s'albiren fins a l'any 2022 com ara: Congrés de Serveis Socials, Jornades d'Altes Capacitats, II Jornada de Pedagogia Universitats-COPEC, el Dia de la Pedagogia que es pretén promoure i que es va presentar a la I Jornada de Pedagogia i, el més important, la celebració l'any 2022 del 20è Aniversari del COPEC.


Finalment, la nostra Presidenta, Rosa Rodríguez, en el seu Parlament recordà el compromís del Col·legi amb l’educació, la llengua, la cultura i la identitat catalana que se’n deriva dels nostres estatuts i del posicionament acordat per les juntes de govern que ens han precedit.  


La presidenta va concloure l'acte amb un agraïment a la V Junta de Govern pel seu compromís per afrontar el gran repte de:

“Portar a bon port el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i defensar, promoure, fer créixer i posar en valor a la pedagogia i als pedagogs/gues i als psicopedagogs/gues.” 


i un compromís:

“(...) treballar per a la pedagogia i la psicopedagogia i per el seu bon exercici professional, amb perseverança, rigor, transparència, ètica i equitat"

 


Més informació: Carles Cano. Vocal de Comunicació: comunicacio@pedagogs.cat – 609403879


Data de publicació: 24/7/2018