Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com REVISTA BLANQUERNA- Jordi Riera, Rosa Rodríguez i Jordi Garriga ´Per a què serveix la pedagogia?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

REVISTA BLANQUERNA- Jordi Riera, Rosa Rodríguez i Jordi Garriga "Per a què serveix la pedagogia?"

REVISTA BLANQUERNA- Jordi Riera, Rosa Rodríguez i Jordi Garriga "Per a què serveix la pedagogia?"

 

 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > REVISTA BLANQUERNA- Jordi Riera, Rosa Rodríguez i Jordi Garriga "Per a què serveix la pedagogia?"

   Tres experts conversen al voltant del que ells mateixos anomenen «la professió invisible

El Dr. Jordi Riera, pedagog, professor de Blanquerna-URL i vicerector de la URL; la Sra. Rosa Rodríguez, pedagoga i presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, i el Sr. Jordi Garriga, pedagog, membre de la comunitat Alumni Blanquerna i consultor de l’empresa E-motiva.


REVISTA BLANQUERNA- Jordi Riera, Rosa Rodríguez i Jordi Garriga"Per a què serveix la pedagogia?" De la pàg. 14 a la 21.


Jordi Riera: “El jove que avui es planteja fer pedagogia ha de tenir aquest esperit compromès i de vocació clara pel món educatiu, però també d’emprenedor i d’aventura de mirada àmplia”

Rosa Rodríguez: “El pedagog pot influir molt en el clima i la cultura d’empresa. El que fa és dinamitzar equips per gestionar conflictes o cohesionar grups”

Jordi Garriga: “La vida professional m’ha portat cap al món de l’empresa. He fet un recorregut en el qual aquesta mirada pedagògica àmplia ha contribuït”

Jordi Riera: “En els mitjans de comunicació també es visualitza que el pedagog pugui aportar criteri. Hem viscut fa poc la polèmica sobre ‘Info-k’, dirigit a la infància”

Data de publicació: 22/3/2018