Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA IX CURSA INTERCOL·LEGIAL, ÈXIT SOTA LA PLUJA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

LA IX CURSA INTERCOL·LEGIAL, ÈXIT SOTA LA PLUJA

El passat dissabte 14 d'abril, es va celebrar la 9a edició de la CURSA INTERCOL·LEGIAL en la que es va superar la participació respecte l'any passat.

Malgrat la pluja, la cursa va aplegar els i les professionals dels col·legis professionals de Catalunya, acompanyats/des pels seus familiars i amics, en un entorn incomparable, el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona. 


A la pàgina web de la cursa trobareu el detall de les persones guanyadores, per categories i classificacions, i en uns dies es podran visualitzar les fotografies de la cursa d'enguany.


El COPEC per tercer any consecutiu, juntament amb 18 col·legis i associacions de professionals més, va participar en l'organització de la cursa tot apostant per aquesta iniciativa. Us convidem a participar a tots els nostres col·legiats i col·legiades en la propera edició, la desena, que promet estar plena de novetats i sorpreses. Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > LA IX CURSA INTERCOL·LEGIAL, ÈXIT SOTA LA PLUJA

Aquest 2018, des del COPEC ens tornem a unir amb diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya, en l'organització de la 9a edició de la Cursa Intercol·legial - "LA INTERCOL". 

Es vol fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals i també divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

Us volem convidar a tots els col·legiats i col·legiades a participar i que no us perdeu aquesta activitat lúdica i esportiva en un marc incomparable de Barcelona. Ja podeu començar a entrenar! 

  • Quan es farà?  LA INTERCOL es portarà a terme el proper 14 d'abril de 2018 a les 9h. 
  • A on es farà? Tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona (punt d'arribada i sortida situat al Moll de la Mestral del Port Olímpic). 
  • A qui s'adreça? Als col·legiats i col·legiades i està oberta també a la participació de familiars i amics. 
  • En què consisteix? Es recorrerà un circuit de 10 km (junior, sènior i veterà) i 5 km (infantil), en dues voltes a un circuit de 5 km i una volta en el cas infantil.
  • Preus de la inscripció? ADULTS 10€ (amb xip de lloguer: 12 €) i gratuïta per la categoria INFANTIL (amb xip de lloguer: 2 €). Inclou participació, samarreta tècnica i una bossa amb obsequis dels col·laboradors que s'entregaran al final de la cursa. Els estudiants poden assistir gratuitament. Només cal que demanin el CODI.
  • REGLAMENT - COM PREPARAR UNA CURSA? CONSELLS - RECORREGUT EXACTE A: http://laintercol.cat/


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > LA IX CURSA INTERCOL·LEGIAL, ÈXIT SOTA LA PLUJA

Segueix LA INTERCOL @LaIntercol #LaIntercol2018


Data de publicació: 18/4/2018