Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIÓ ACTE GR: CONFERÈNCIA: “LA NATURA ÈTICA DE LA MEDIACIÓ” | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIÓ ACTE GR: CONFERÈNCIA: “LA NATURA ÈTICA DE LA MEDIACIÓ”

INAUGURACIÓ ACTE DEL GRM EN EL MARC DEL DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

CONFERÈNCIA: “LA NATURA ÈTICA DE LA MEDIACIÓ”

COPEC-GIRONA, 20 de gener de 2018

 

Benvingudes i benvinguts a casa vostra, aquest 20 de gener a la seu de COPEC-GIRONA.

Seu inaugurada el gener del 2016 que manté una atenció setmanal i activitat constant, gràcies a tres puntals claus: CEESC-GIRONA que ens acull a les seves instal·lacions, MARTA PAGÈS, vocal de la Junta de Govern i responsable de COPEC-GIRONA, que amb esforç i compromís manté viu el COPEC i la Pedagogia a Girona i ÀNGELA CARRASCO, pedagoga de la Secretaria Tècnica del COPEC que dimarts rere dimarts informa i orienta en tot allò que necessitin els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de les comarques gironines.

Avui ens acompanyen col·legiats i col·legiades d’arreu del territori i especialment de Girona, vosaltres sou la nostra raó de ser, el vostre suport és imprescindible per a fer fort el col·lectiu i la professió.

Tenim el privilegi de tenir amb nosaltres al Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya, delegació de Girona; la Fundació J. Pallach i l’Associació Debat de la UdG, moltes gràcies per ser aquí en aquesta matinal de dissabte.

No poden faltar la representació del Grups de Recerca del COPEC: Mediació que ha organitzat aquest acte; Pedagogia i Educació; Pedagogia Social i Salut Terapèutica i Qualitat de Vida.  Els presidents del Consell Social i de la Comissió de Deontologia i la Junta de Govern amb qui fa uns moment hem acabat la primera Junta de Govern del 2018.

La meva felicitació a Marta Mozo, coordinadora del Grup de Recerca de Mediació (GRM) per la iniciativa d’aquest acte en al marc del Dia Europeu de la Mediació i fer-lo a COPEC-GIRONA, en el segon aniversari de la seva inauguració. Agraeixo el seu compromís amb la Pedagogia i amb la Mediació al capdavant del GRM, amb el guiatge de la vicepresidenta M. Victòria Gómez i el suport del responsable de l’Àrea Professional de Mediació, Josep Armengol.

En aquest acte tenim el privilegi de comptar amb una conferenciant reconeguda i referent de la Pedagogia i la Mediació a casa nostra: Maria Carme Boqué, pedagoga compromesa amb el Col·legi de Pedagogs de Catalunya des de la seva creació, secretària del Consell Social del COPEC en el període 2006-2010, sempre ha fet i fa costat al COPEC, avui en tenim una mostra.

Gaudirem del teu coneixement que amb generositat compartiràs amb nosaltres. El títol “LA NATURA ÈTICA DE LA MEDIACIÓ" és molt suggeridor. Gràcies M. Carme per fer-nos avui aquest regal!

Abans de la Conferència Central en Josep Armengol ens emmarcarà el Dia Europeu de la Mediació i na Marta Mozo ens presentarà el Grup de Recerca de Mediació del COPEC i la tasca que estan duent a terme.

Queda inaugurat l’acte organitzat pel Grup de Recerca de Mediació.

Moltes gràcies us passo la paraula.


Rosa Rodríguez i Gascons

Presidenta

Data de publicació: 20/1/2018