Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: ´Els nens també han de tenir temps d’avorrir-se´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "Els nens també han de tenir temps d’avorrir-se"

RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "Els nens també han de tenir temps d’avorrir-se"  01/02/2018

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "Els nens també han de tenir temps d’avorrir-se"


M. Concepció Torres Sabaté

Secretària
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "Els nens també han de tenir temps d’avorrir-se" 

"Sí és cert que qualsevol activitat que ajuda al nen a desenvolupar-se va a favor d’ell mateix; facilita que tingui més capacitat d’atenció, d’aprendre, etc. Però cal saber quines, com, si tria la família o l’infant i quant temps li ocupa, perquè també hem de saber si el nen tindrà temps per ell sol, per no fer res, per descansar, per avorrir-se, etc. Això també ho ha de saber fer.”

“El que és important és que en aquestes activitats extraescolars compensem algunes necessitats que tingui, però d’altra banda que pugui triar alguna activitat de les quals tingui molta habilitat (...) per compensar una mica les dificultats que pugui tenir .”

“Hem de comparar l’horari d’un adult amb el d’un infant i de vegades comprovarem que el nen surt a les 8:00 de casa i entra a les 20:00 a casa. Si nosaltres busquem el  nostre equilibri també hem de buscar el de l’infant, no pot ser que cada dia tingui activitats."


Data de publicació: 1/2/2018