Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com III TROBADA DE CENTRES INNOVADORS DE CATALUNYA - DIM-EDU | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

III TROBADA DE CENTRES INNOVADORS DE CATALUNYA - DIM-EDU

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, us demanem als col·legiats i col·legiades que esteu treballant en centres educatius, la vostra col·laboració en aquest projecte sobre CENTRES INNOVADORS, del Grup DIM-EDU (Didàctica, Innovació, Multimèdia).

Es portaran a terme diferents jornades i dimecres 6 de juny de 2018 serà la III TROBADA DE CENTRES INNOVADORS DE CATALUNYA, enguany a Tarragona i organitzada conjuntament pel Col·legi Sant Pau Apòstol i el Grup DIM-EDU, dirigit pel doctor en Pedagogia Pere Marquès

Un del temes centrals serà compartir les millors actuacions per a reduir al mínim el fracàs escolar i per aquest motiu, es consulta als centres que ja tenen una tassa de fracàs escolar per sota del 5% per saber com ho fan. Posteriorment es reunirà tota la informació recollida i es compartirà amb la comunitat educativa.

Demanar-vos, si el vostre centre té un fracàs escolar <5%, que pugueu contestar aquest QÜESTIONARI (són 40 preguntes, suposarà uns 15 minuts). 

Si participeu en el Projecte podreu aconseguir Seminaris presencials sense cost pels professors en el propi centre (consultar els seminaris que s'ofereixen), i també, tindreu preferència per ser centre ponent en les jornades. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! 

Data de publicació: 24/1/2018