Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENVIEM UNA POSTAL AMB MISSATGE DE SUPORT A L´ESCOLA CATALANA I ALS SEUS DOCENTS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ENVIEM UNA POSTAL AMB MISSATGE DE SUPORT A L'ESCOLA CATALANA I ALS SEUS DOCENTS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > ENVIEM UNA POSTAL AMB MISSATGE DE SUPORT A L´ESCOLA CATALANA I ALS SEUS DOCENTSSOMESCOLA llança una campanya perquè tothom pugui mostrar el seu reconeixement personal al model d'escola catalana i la tasca dels docents.

Us animem a que tot@s que vulgueu feu arribar una POSTAL amb un missatge personal de suport i compartir què significa o què ha significat l'ESCOLA CATALANA i el seus DOCENTS.Com fer-ho?

  • Descarregueu-vos la POSTAL.
  • Escriviu-hi un missatge de suport a l'ESCOLA CATALANA i als MESTRES i PROFESSORAT, amb el que ha significat per a vosaltres l'ESCOLA i el seu PROFESSORAT.
  • Feu-vos una foto o selfie i compartir-la a les XARXES SOCIALS amb l'etiqueta #totssomescola.
  • Dipositiu la vostra POSTAL a qualsevol ESCOLA de Catalunya (on s'hi va estudiar, on es porta els fills/es, l'escola del barri, etc), hi haurà una capsa en un lloc visible per a dipositar-ho.
Totes les postals seran guardades per fer-ne posteriorment una selecció i donar-les a conèixer.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya anima als col·legiats i col·legiades a participar de la Campanya i als que estigueu en Centres Educatius a promoure la col·locació d'una CAPSA en un lloc visible per a què es puguin recollir les POSTALS


Data de publicació: 16/12/2017