Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENSENYAMENT obre BORSA D´INTERINS fins el 13/11/2017 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ENSENYAMENT obre BORSA D'INTERINS fins el 13/11/2017

Per la RESOLUCIÓ ENS/2470/2017, de 20 d'octubre, el Departament d'Ensenyament ha obert la Borsa d'Interins, en centres públics no universitaris, i convoca diferents especialitats. 

Especialitats conovocades a les què ens podem presentar pedagogs/gues i psicopedagogs/gues:

  • COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI

Orientació educativa (PSI)

Formació i orientació laboral (505)

Intervenció sociocomunitària (508)

Serveis a la comunitat (625)

Requisits: Llicenciatura en Pedagogia o Psicopedagogia, Grau en Pedagogia.
(Especialitats docents, especificades a l'annex de la convocatòria; cossos de mestres, de professors d'ensenyaments secundaris, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny en els serveis territorials del Departament d'Ensenyament o en el Consorci d'Educació de Barcelona on manquen candidats)

És important consultar totes les especialitats i els requisits, per si es reuneixen els requisits per alguna de les especialitats convocades.

Els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues podeu consultar quins són els ensenyaments que podeu impartir i a quines especialitats. En els següents enllaços trobareu la informació, a través d'un aplicatiu que Ensenyament posa a disposició:


El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 25 d'octubre de 2017 fins al 13 de novembre de 2017, ambdós inclosos. L'accés a l'aplicació telemàtica per tramitar la sol·licitud es troba a la pàgina d'internet del Departament d'Ensenyament http://www.gencat.cat/ensenyament

Data de publicació: 30/10/2017