Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC present en la Diada 2017<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

COPEC present en la Diada 2017

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, compromès amb la cultura, la identitat, la llengua i l'educació del país, present un any més als actes commemoratius i reivindicatius de la DIADA 2017, participant en les quatre capitals catalanes en un desplegament que ha suposat representar el COPEC arreu del país.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > COPEC present en la Diada 2017<br>LLEIDA: Acte Institucional a la Seu Vella de Lleida, convidat per l'Alcalde de Lleida, on la vicepresidenta, M. Victòria Gómez i Jordi Viladrosa vocal de Lleida, han fet OFRENA FLORAL en representació de COPEC-LLEIDA.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > COPEC present en la Diada 2017<br>TARRAGONA: Acte Institucional  Passeig Marítim, monument de Rafael Casanova, convidat per l'Alcalde de Tarragona, on M. concepció Torres, secretària de la Junta, ha fet l'OFRENA FLORAL en representació de COPEC-TARRAGONA.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > COPEC present en la Diada 2017<br>GIRONA: Acte Institucional conjunt a la Diputació de Girona, convidat per l’Alcaldessa de Girona, el President de la Diputació de Girona i el Delegat de la Generalitat a Girona, al què va assistir la vocal de Girona Marta Pagès, en representació de COPEC-GIRONA.


BARCELONA:  Acte Institucional al Born de Barcelona, convidat pel president de la Generalitat i la presidenta del Parlament, representat per Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 11/9/2017