Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EFE - J.Puig ´Els nens haurien de fer vacances també d´Internet´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EFE - J.Puig "Els nens haurien de fer vacances també d'Internet"

EFE - J.Puig "Els nens haurien de fer vacances també d'Internet" 12/08/2017

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EFE - J.Puig "Els nens haurien de fer vacances també d´Internet"


Jordi Puig Voltas
President Consell Social
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaEFE - J.Puig "Els nens haurien de fer vacances també d'Internet" 

"No podem obviar que Internet forma part de la nostra vida", afirma Jordi Puig, qui adverteix  que "s'ha de donar-li darle la importància que té" i "precisament per aixó és necessari un temps de desconnexió".

Les vacances son un període de temps diferent, que es regeix per unes normes diferents a les de la resta de l'any. Aquestes normes en algun sentit han de "ser més flexibles como a l'hora d'anar a dormir i d'aixecar-se" i en altre més rígides "com podria ser en la connexió a Internet", assenyala Jordi Puig.

És un període en el què "és necessari descansar en tots els sentits i regenerar-se per afrontar novament les obligacions" exposa Jordi Puig.

Puig equipara aquesta situació "a la viscuda fa 15 o 20 anys, quan es buscaven destinacions on no hi hagúes televisió".

"Es perseguia llavors el mateix que ara", afirma, que es "aïllament, tranquilitat, no saber què està passant fora de nostre entorn més proper i tenir la sensació que el món funciona sense tenir aquesta informació".


Eldiario.es:  http://www.eldiario.es/sociedad/ninos-deberian-vacaciones-internet-pedagogos_0_675082671.html

El periódico: http://www.elperiodico.com/es/sociedad/20170812/los-ninos-deberian-hacer-vacaciones-tambien-de-internet-segun-pedagogos-6220746


Data de publicació: 12/8/2017