Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com JORNADA UNIVERSITATS-COPEC: ´PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL S. XXI´<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

JORNADA UNIVERSITATS-COPEC: "PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL S. XXI"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Jornades > JORNADA UNIVERSITATS-COPEC: "PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL S. XXI"<BR>I JORNADA UNIVERSITATS-COPEC (VI Jornada del COPEC)

"PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL SEGLE XXI"

1 de març de 2018 al COACB

ORGANITZEN: COPEC-UB-UDG-UAB-URV 

PROGRAMA - CARTELL
Aquesta Jornada de Pedagogia, fruït de la col·laboració entre la vessant acadèmica i professional, s’organitza entre el COPEC, la UB, UAB, UdG i URV per abordar l’exercici professional de la pedagogia a partir de tres eixos vertebradors: EDUCACIÓ, SOCIAL, EMPRESA, coincidents amb els CONTEXTOS on el pedagog/a i psicopedagog/a desenvolupa el seu exercici professional.

 

Una JORNADA adreçada a estudiants, docents i professionals de la pedagogia i la psicopedagogia i a tothom que estigui interessat en la pedagogia, com a motor de canvi social mitjançant l'educació des del seu sentit més ampli.

 

La finalitat és reflexionar i debatre sobre la pedagogia al Segle XXI compartint pràctiques pedagògiques de referència dins de cada EIX, amb l'objectiu de projectar i posar en valor  a la pedagogia i la psicopedagogia en cadascun dels seus contextos professionals, identificar-ne llurs funcions, necessitat social i el grau de reconeixement en els estaments públics i privats.

 

La JORNADA DE PEDAGOGIA comptarà amb una Conferència Inaugural per emmarcar el tema central, a càrrec JORDI RIERA I ROMANÍ,, doctor en pedagogia, catedràtic d'Educació de Blanquerna-URL i 1r President del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

 

Tot seguit s’abordaran els eixos de forma temàtica a partir de Taules Simultànies al voltant de REALITATS PEDAGÒGIQUES I PSICOPEDAGÒGIQUES on els ponents parlaran de la tasca que desenvolupen com a pedag@gs / psicopedag@gs en un entorn professional concret, on es plantejaran idees força al voltant de la pedagogia i la psicopedagogia i la seva projecció en la societat del segle XXI.

 

La tarda començarà animada amb la passarel·la PEDAGOGICAL CONGRESS WORLD 2018, que donarà pas al DIÀLEG D’EXPERTES en cada eix: EDUCACIÓ-SOCIAL-EMPRESA que, tenint en compte les idees força de les taules temàtiques, debatran sobre el passat, present i futur de la PEDAGOGIA.

 

Seguirà la presentació del procés participatiu per a instituir el DIA DE LA PEDAGOGIA i la DECLARACIÓ SOCIAL PER LA PEDAGOGIA. Clourà la JORNADA la II Edició de lliurament dels GUARDONS als millors TREBALLS DE FI DE GRAU DE PEDAGOGIA del curs 2016-2017, de les universitats catalanes.

 

És una JORNADA de promoció, visibilització i projecció de la PEDAGOGIA i les seves àrees de coneixement, és per això que és important que fem sentir la nostra veu i compartim incerteses, experiències i, sobretot, reptes, il·lusions i desitjos de futur. 

 

Estimar i valorar la professió és el primer pas, perquè la força de tot@s els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues és el motor per  avançar i assolir fites com a col·lectiu professional.


Data de publicació: 26/1/2018