Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com VOCENTO - Victòria Gómez - ´La lliçó de l’estiu´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

VOCENTO - Victòria Gómez - "La lliçó de l’estiu"

VOCENTO - Victòria Gómez - "La lliçó de l’estiu" 24/7/2017

 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació >  VOCENTO - Victòria Gómez - "La lliçó de l’estiu"


Victòria Gómez Serés

Vicepresidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
VOCENTO - Victòria Gómez - "La llçó de l’estiu", amb Inés Gallastegui

"La vicepresidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Victòria Gómez Serés, subratlla que les vacances dels nens han de descansar sobre tres ‘potes’: algun exercici cognitiu, activitats lúdiques, especialment «molt esport», i temps amb pares i germans. Respecte a la primera ‘pota’, aposta per establir de forma consensuada una «rutina flexible» i personalitzar el treball estival per a cada nen, en funció de la seva edat i del seu rendiment acadèmic durant el curs. És bona idea reforçar las competències bàsiques dels més petits –la lectoescriptura i els ‘comptes’–, però la lectura ha de ser recreativa, adaptada als seus interessos."

"Gómez Serés destaca sobre tot la necessitat de «mantenir en vacances, dins de la flexibilitat, un horari»: ’els nens han de llevar-se no més tard de les nou o les deu del matí i estar al llit abans de les onze de la nit. Res de llevar-se al migdia.'«Encara dormint el mateix, anar-se al llit d’hora millora la capacitat neuronal», assegura."

IDEAL http://www.ideal.es/sociedad/leccion-verano-20170724211754-nt.html 

EL CORREO http://www.elcorreo.com/padres-hijos/educacion/deberes-verano-20170724101452-ntrc.html?edtn=bizkaia


Data de publicació: 25/7/2017