Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA VANGUARDIA - À. Casajús: ´Trump, inspiració pels insults dels nens d´avui´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

LA VANGUARDIA - À. Casajús: "Trump, inspiració pels insults dels nens d'avui"

LA VANGUARDIA - À. Casajús: "Trump, inspiració pels insults dels nens d'avui" 10/07/2017

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > LA VANGUARDIA - À. Casajús: "Trump, inspiració pels insults dels nens d´avui"
Àngel Casajús Lacosta
Vocal d'Educació
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaLA VANGUARDIA - À. Casajús: "Trump, inspiració pels insults dels nens d'avui"

“'Les famílies són les transmissores dels missatges xenòfobs i racistes, ja que són els pares qui absorbeixen el discurs de Trump', afirma a LaVanguardia.com el vocal d'Educació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Àngel Casajús Lacosta. L'expert considera que de vegades els valors que les famílies transmeten als seus fills no van d'acord amb una societat moderna, igualitària i respectuosa. 'Per molt que els mestres tractin d'educar amb valors de convivència i tolerància, de vegades el projecte educatiu fracassa', afirma l'expert. 'L'escola va moltes vegades en direcció contrària als valors que es viuen al carrer o a la societat, com són el consumisme, la incitació a la violència o el racisme'”, conclou."


Data de publicació: 10/7/2017