Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ESTUDI SOBRE ELS PROFESSIONALS DE L´ÀMBIT DE JOVENTUT - AcPpJ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ESTUDI SOBRE ELS PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE JOVENTUT - AcPpJ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > ESTUDI SOBRE ELS PROFESSIONALS DE L´ÀMBIT DE JOVENTUT - AcPpJEl passat 5 de juliol l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, va convidar al COPEC a la presentació de l'Informe de l'estudi sobre els perfils dels i les professionals de joventut a Catalunya. A l'acte va assistir Àngel Casajús, vocal d'Educació del COPEC, per delegació de la Presidenta, Rosa Rodríguez. La presentació va ser a la Sala Calidoscopi del Centre Cívic del Convent de Sant Agustí a Barcelona.

 


Darrera d'unes paraules de benvinguda, de la vicepresidenta de l'Associació, Helena Guiu, i de Marta Vilalta, Directora General de Joventut, Carles Vila, membre de la Junta i coordinador de l'estudi va presentar a Joan Trias, responsable de la confecció de l'estudi.

A través de l'exposició del treball vam constatar com dins dels perfils professionals que es dediquen a les polítiques de la joventut el Pedagog/a i Psicopedagog/a té una incidència al voltant del 17% dels professionals enquestats, només darrera del perfil d'Educació Social se situa en primer lloc.

Una vegada exposat l'estudi, molt bona part de l'assistència, va fer les preguntes i aportacions necessàries.

El treball de cooperació entre el COPEC i l'AcPpJ, que van signar un Conveni de col·laboració el passat febrer, ha de continuar i la presidenta, Maika Farriols, ens va emplaçar a una nova reunió per parlar de projectes comuns entre les dues entitats.

#PerfilsJoventutData de publicació: 7/7/2017