Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AJ. ST. HILARI SACALM - ´Obert periode sol·licituds projecte suport lleure infants de Sant Hilari´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

AJ. ST. HILARI SACALM - "Obert periode sol·licituds projecte suport lleure infants de Sant Hilari"

AJ. ST. HILARI SACALM -  "Obert periode sol·licituds projecte suport lleure infants de Sant Hilari"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > AJ. ST. HILARI SACALM -  "Obert periode sol·licituds projecte suport lleure infants de Sant Hilari"


"COPEC reconeix públicament aquesta iniciativa.

 '...el temps lleure i oci s’ha d’entendre com una activitat educativa tant important com l’escolar i que s’ha d’adaptar a les necessitats socials de cada moment, de cada context. En aquest sentit la pedagogia, des de la vessant social, alerta del buit que es produeix al mesos d’estiu, especialment a l’agost, per als infants en què llurs famílies, en situació de vulnerabilitat, no poden sostenir els recursos bàsics per a què gaudeixin d’un estiu d’esbarjo com la resta d’infants.'

COPEC (Col·legi de Pedagogs de Catalunya) – 28 de juliol de 2016A través d’un comunicat el Col·legi de Pedagogs de Catalunya va advertir d’una situació que pateixen els infants que viuen en famílies en situació de vulnerabilitat, sobretot als estius, al no participar de les activitats educatives i de lleure, com la resta d’infants.

Aquesta situació ja va ser detectada anteriorment, per l’equip de serveis socials del municipi, i gràcies al projecte iniciat s’hi va poder donar una resposta.

Especialment gratificant va ser el reconeixement que va fer el mateix COPEC, cap al projecte del nostre municipi i així ho va fer públic a través de les xarxes socials."


Data de publicació: 28/6/2017