Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CANAL REUS TV - MC. TORRES ´Fomentar la lectura entre los jóvenes, asignatura pendiente´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Comunicación > Televisión

CANAL REUS TV - MC. TORRES "Fomentar la lectura entre los jóvenes, asignatura pendiente"

Canal Reus TV - M. Concepció Torres: "Fomentar la lectura entre los jóvenes, asignatura pendiente" 25/4/2017

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicación > CANAL REUS TV - MC. TORRES  "Fomentar la lectura entre los jóvenes, asignatura pendiente"M. Concepció Torres Sabaté

Secretària
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaCanal Reus TV - M. Concepció Torres: "Fomentar la lectura entre los jóvenes, asignatura pendiente" 

"El problema dels adolescents és que de vegades només llegeixen el que els obliguen a llegir. És molt important que adaptem el que oferim per llegir, que no hauria de ser un llibre sinó diversos, a la capacitat que sabem que té aquell en o nena de comprensió lectora."

"Un dels reptes que tenim és que els llibres continuin sent tan atractius com les pantalles. Gairebé totes les aules tenen les pissarres digitals, el tema de tablets i mòbils, etc, són molts mecanismos que ens poden ajudar a potenciar, ja que tenim molts nens que són digitals, que están avançats a nosaltres. No ho hem d’obviar, hem de posar tots aquests instruments a favor."


Fecha de publicación: 25/4/2017