Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com JORNADAS FMF: ´CÓMO EDUCAR A UN NIÑO CON UNA ENFERMEDAD CRÒNICA EXTRAÑA´, POR EVA FONT | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Investigación y Comisiones > GIPedagogía y Salud

JORNADAS FMF: "CÓMO EDUCAR A UN NIÑO CON UNA ENFERMEDAD CRÒNICA EXTRAÑA", POR EVA FONT

Els passats 24 i 25 de febrer, amb motiu del Dia Internacional de les malalties estranyes, la fundació Fiebre Mediterránea Familiar (FMF) va celebrar les III Jornades de Pacients de Febre Mediterrània Familiar i Síndromes Autoinflamatoris d’Espanya. 

L’objectiu d’aquestes Jornades era l’intercanvi directe d’informació, amb preguntes dels assistents als especialistes en malalties autoinflamatòries. Les qüestions van tractar des de temes clínics, genètics i terapèutics fins a qüestions administratives, de derivacions a centres especialitzats.

Des del Col·legi de Pedagogs es va col·laborar en la difusió de les Jornades, i Eva Font , vocal del COPEC, participà el dissabte 25 amb la ponència "Com educar a un nen amb una malaltia crònica estranya".

Eva Font va abordar, des de la perspectiva pedagògica, com garantir el dret a l'educació dels infants i adolescents que pateixen una malaltia crònica estranya, com la febre mediterrània familiar. 

Durant la ponència, va orientar a les famílies i persones implicades, partint des de la arribada del nadó, la seva cura, el fet d'educar, la importància del procés educatiu dels nens i nenes i el paper que desenvolupen els pares, mares i familiars.

Podeu veure la seva participació completa al següent vídeo:

Fecha de publicación: 7/4/2017