Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DUES MIRADES DE L´OBRA <i>EL MIRACLE D´ANNE SULLIVAN</i>, COPC I COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > GR Pedagogia i Salut

DUES MIRADES DE L'OBRA EL MIRACLE D'ANNE SULLIVAN, COPC I COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=El passat 6 d'abril es va portar a terme el primer teatrefòrum entre el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), en el que es va poder aportar la mirada d'ambdós col·legis en relació a l'obra "El Miracle d'Anne Sullivan", al Teatre del Raval. Una oportunitat única de col·laboració en el marc del format de teatre social pel que aposta el Teatre del Raval fa temps. 

Al finalitzar l'obra es va fer un debat en el que van participar dos experts dels col·legis professionals, els actors i actrius i la directora de l'obra i el públic assistent. Es van poder fer interessants aportacions i reflexions sobre la temàtica que treballa l'obra, la sordceguesa, des del punt de vista professional i científic de la pedagogia i de la psicologia i des de la perspectiva del públic, representant el paper de familiars i amics que conviuen amb persones que la pateixen.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=


Les persones expertes dels col·legis que van liderar el debat van ser Pilar Roca, membre de la Xarxa d’Experts del COPEC, pedagoga, professora d’Ensenyament Secundari i Orientadora Educativa, i Xavier Capdevila, en representació del Grup de Treball Psicologia i Discapacitat del COPC, psicòleg i codirector del programa de serveis per a persones amb sordceguesa de l'Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa APSOCECAT, que van ser presentats pel vicedegà del COPC, Ricard Cayuela.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=Tal i com ens trasllada Pilar Roca: "L'experiència de col·laboració amb el públic (famílies i persones amb diversitat funcional), els professionals de les arts escèniques (actors i actrius de l'obra, directora del Teatre), i els professionals de l'àmbit socioeducatiu, en un teatrefòrum, ha estat de luxe a nivell pedagògic." "A través de l'obra podríem parlar de molts temes que influeixen i repercuteixen en l'aprenentatge de les persones, però un missatge clar que des de la meva subjectivitat pedagògica transmet l'obra és que 'totes les persones som diferents i importants'." "Els actors, actrius i directora reconeixen a totes les persones i manifesten: 'Crec en tu i sé que em sorprendràs!'.  

Des del Col·legi de Pedagogs valorem molt positivament l'experiència i agraïm al COPC l’oportunitat de compartir-ho ambdós col·legis. 

 
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > DUES MIRADES DE L´OBRA <i>EL MIRACLE D´ANNE SULLIVAN</i>, COPC I COPEC

El Teatre del Raval (Sant Antoni Abat, 12, Barcelona) acull l'obra "El miracle d'Anne Sullivan" (The Miracle Worker), de William Gibson, la història d'Hellen Keller, una educadora que es fa càrrec d'una nena sorda, cega i muda que mai s'ha comunicat de forma productiva.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya us convidem a assistir a l'obra, el proper 6 d'abril a les 20h., on els col·legiats i col·legiades gaudim d'un descompte del 50% del preu de l'entrada (12€), i la possibilitat de comprar-ne fins a 4 amb aquesta promoció. 

A més, en acabar la funció, els col·legiats/des -i acompanyants- podrem conversar i debatre profundament amb els protagonistes sobre l'educació de les persones amb discapacitats o diversitats funcionals a partir de les reflexions del muntatge, comptant amb la visió de les dues disciplines: la pedagogia i la psicologia.

Les persones que lideraran el fòrum de l'espectable són:  

  • Pilar Roca, membre de la Xarxa d’Experts del COPEC, pedagoga, professora d’Ensenyament Secundari i Orientadora Educativa, i
  • Xavier Capdevila, psicòleg i codirector del programa de serveis per a persones amb sordceguesa de l'Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa APSOCECAT.

Per comprar les entrades amb descompte, ho podeu fer a través d’aquest enllaç, posant el codi de descompte “COL·LEGIATS” en el moment del procés de compra, entrant amb l'usuari de Ticketea.

Us animen a sumar-vos-hi al màxim de col·legiats i col·legiades perquè el debat sigui ric, profund i divers. Per a més informació: http://www.teatredelraval.com/el-miracle-danne-sullivan/


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > DUES MIRADES DE L´OBRA <i>EL MIRACLE D´ANNE SULLIVAN</i>, COPC I COPECData de publicació: 19/4/2017